Mühendislerimizi arayın

En İyi Radyatör (Petek) Modeli Hangisi?

Isınma ihtiyacını radyatörler ile karşılamaya karar verdiğinizde en iyi radyatör modeline karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sonuçta sıklıkla değiştirilen ürünler olmadığı için en iyi petek markası hangisi olabilir diye araştırmalar da yapabilirsiniz. Bu noktada en iyi kalorifer peteği kullanacağınız alandan almak istediğiniz verime kadar birçok etkenle birlikte değerlendirildiğinde sizin için en uygun olan petektir.

Yerden Isıtma Sistemi Bakımı

Yerden ısıtma sisteminin yüksek performans ve konfor ile çalışma yürütmesi için bakımının ihmal edilmemesi gerekir. Temizliği ve bakımı göz ardı edilen yerden ısıtma sistemi, ısınma problemlerine yol açmanın yanı sıra faturaların yüksek gelmesine de neden olur. Kışı ısınma problemi yaşamadan ve ev ekonomisini aşmadan geçirmek için yerden ısıtma sistemi bakımı mutlaka ideal cihazlar ile yaptırılmalıdır.

Buderus Logamax Plus GB172i Yoğuşmalı Kombi Özellikleri ve Kullanım İpuçları

Evlerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını yüksek performansı ile karşılayan Buderus gb172, son teknoloji ile üretilmiştir. Yüksek verimlilik sunan yoğuşma eşanjörü ile dikkat çeken cihaz kullanım sıcaklığını otomatik şekilde ayarlar. Ayrıca kullanıcıların cihazı kolayca kullanmasını sağlayan panelinde kullanım suyu veya sıcaklık ayarı maksimum enerji tasarrufu sağlanacak şekilde oluşturulabilir.

Baca Tipleri ve Özellikleri

Evlerde, okullarda veya iş yerlerinde gerek ısınma gerek ise enerji ihtiyacı için yakıtlar kullanılır. Katı, sıvı veya gaz halindeki yakıtların kullanımı sonucu oluşan atık gazlar bacalar ile dışarı atılır. Bacalar, üretiminde kullanılan malzemeler ve çeperlerine göre sınıflara ayrılır. Baca tipleri ve özellikleri nelerdir, hermetik baca tipi ne demek yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Yoğuşmalı Kombi Bakımı

Günümüzde hemen hemen her konutta ısınma ihtiyacını karşılayan kombilerin bakımı en az kombi seçimi kadar önemli. Peki, kombi bakımı ne sıklıkla yapılmalı? Konunun uzmanları kombilerin en az yılda bir kez periyodik bakıma girmesi konusunda hem fikir.

Klimanızı Daha Tasarruflu Kullanmanın Yolları

Yaz aylarında serinlemek, kış aylarında ise ısınmak maksadıyla tercih edilen ürünlerden biri klimadır. Hem yaz hem de kış aylarında ciddi mesai harcayan bu ürünler, zaman zaman kullanıcıların ciddi elektrik tüketimine neden olabilir.

Bu duruma kimi zaman yanlış klima seçimi sebep olurken, bazen klima bakımsızlığı ve dikkatsiz kullanımı da yol açabilir. İşte bu noktada, klimayı daha tasarruflu kullanmanın yolları öğrenilirse hem enerjiden hem de paradan tasarruf edilebilir.

Buderus Yoğuşmalı Kombi Logamax GB122i Özellikleri ve Kullanım İpuçları

Buderus GB122i kombi, sıcak su ve ısı konforu için üstün performansta çalışma yürüten bir cihazdır. Yeni nesil özellikleri içeren bu cihaz, yüksek beklentisi olan kullanıcılara hitap eder.

Buderus GB112i, geliştirilen özel teknolojisi sayesinde gelecek nesillerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi, şimdiden korumayı amaçlar. Duvar tipine sahip olan yoğuşmalı kombi modelleri arasında yer alarak küçük yaşam alanlarına dahi uyum sağlar.

Doğalgaz Faturası Nasıl Ödenir?

4 mevsim fark etmeksizin ödenilen doğalgaz faturaları kış gelince daha büyük önem arz ediyor. Evın ısınmasını, ocağın yanmasını ve sıcak suyun akmasını sağlayan doğalgazı kışın havaların soğuması ile daha fazla kullanmaya başlıyoruz.
Bu soğuk havalar da doğalgazı ve doğalgaz faturasının ödenmesini daha önemli kılıyor. Kişinin uygunluğuna ve kolaylığına göre tercih edilebilecek yöntemler bulunmaktadır. Doğalgaz faturasını ödeyebileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır. Bunlar;