Mühendislerimizi arayın

Şubat

Test, Ayar ve Dengeleme

Test, ayar ve dengeleme işlemleri iklimlendirme sektöründeki cihazlar için oldukça önemlidir. Bunun nedeni cihazların oldukça karmaşık olmalarıdır. İklimlendirme için üretilen her cihazın farklı bir yapısı vardır. Fakat genel bir bakış attığımızda hepsinin karmaşık yapıda cihazlar olduğunu anlayabiliriz. Bu nedenle de test, ayar ve dengeleme işlemlerine ihtiyaç duyarlar.

Isı Pompası Nedir Nerede Kullanılır?

Isı pompası, gelişen son teknolojiler sayesinde özel olarak tasarlanan ihtiyaç duyduğu enerjiyi doğadan alan tüm alanlarda iklimlendirme sağlayan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.
Küresel ölçekte dünya üzerinde ciddi olumsuzluklara neden olan iklim değişiklikleri sebebiyle enerjileri daha verimli yönetebilecek iklimlendirme çözümlerine örnek olarak gösterilebilir. Isı pompası diğer iklimlendirme ürünlerinden bağımsız olarak mevcut ısıyı transfer ederek elde ediyor.
Doğadaki doğal maddeler üzerinden ısı elde ederken herhangi bir kimyasal kullanmadığı için sera gazı salınımı da yapmıyor dolayısıyla çevreci bir iklimlendirme ürünü. Fosil yakıta ihtiyaç duymayan ısı pompaları yüzde 70’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Kombi İlk Çalıştırma Nedir? İlk Çalıştırma İşlemini Kim Yapar?

Ev ve işyerlerinin olmazsa olmaz eşyaları arasında bulunan kombi ısınma, sıcak su temini noktasında önemli bir rol üstlenir. Gündelik yaşamda hayatını kolaylaştıran ve üstün konfor sağlayan bu cihazların önemi oldukça büyüktür.

Kombi kullanımı hemen hemen her insan tarafından bilinir veya çabucak kavranır. Ancak hayatında ilk kez kombi kullanacak olan insanlar, kombi ilk çalıştırma konusunda huzursuz olabilirler. İşte bu noktada, kombi nasıl çalıştırılır ve kombi ilk çalıştırmayı kim yapar sorularına yanıt veriyoruz.

Sıcak Su Kazanları

Sıcak su ihtiyacının giderilmesi ve pratik kılınması için sıcak su kazanı tercih edilir. Özellikle hacmi büyük olan otel, sanayi, hastane, yurt, fabrika gibi pek çok alanda sıcak suya olan ihtiyaç çok fazladır. İnsanların, makinelerin veya diğer unsurların su ihtiyacını ise ancak sıcak su kazanları giderebilir.

Doğru Firmadan Doğalgaz Hizmetleri

Doğalgaz hizmetleri, ev ve işyerlerinin güvenli ısı kullanımı için ihtiyaç duyduğu hizmetlerden biridir. Bu hizmette doğalgazın bakımı, onarımı ve tesisatı gibi işlemlerin dışında danışmanlık hizmetleri de sunulur. Bahsi geçen hizmetler, alanında profesyonel ve tecrübeli firmalardan alındığında ise uzun vadede problemsiz bir doğalgaz kullanımı elde edilir. Yaşam kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermek istemeyen kullanıcıların, güvenilir ve kaliteli doğalgaz tesisatı yapan firmalar tarafından doğalgaz hizmetleri alması son derece önemlidir.